«Θέλει χρόνο ο Πογκμπά»

Τον απαραίτητο χρόνο για να προσαρμοστεί ξανά στις απαιτήσεις του αγγλικού ποδοσφαίρου θέλει ο Πολ Πογκμπά σύμφωνα με τον Ζοσέ Μουρίνιο.
 
Η επιστροφή του Πολ Πογκμπά στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν έχει στεφθεί με επιτυχία μέχρι τώρα. Παρόλα αυτά, ο Ζοσέ Μουρίνιο θεωρεί πως ο 23χρονος Γάλλος θέλει ακόμα χρόνο για να αποδώσει αυτά για τα οποία αποκτήθηκε, σπάζοντας το ρεκόρ ακριβότερης μεταγραφής.

«Μπορεί να παίξει σε πάρα πολλές θέσεις. Το πρόβλημα δεν είναι η θέση, ούτε η τακτική. Το πρόβλημα κατά τη γνώμη μου είναι πως έχει έρθει από ένα διαφορετικό στυλ ποδοσφαίρου και θέλει χρόνο να επανέλθει στο κορυφαίο επίπεδο, πράγμα πολύ δύσκολο για παίκτες που αγωνίζονται στο κέντρο», δήλωσε ο Μουρίνιο στο Sky Sports.

Στη συνέχεια ο «Special One» αναφέρει πως ο Πογκμπά λόγω του σωματότυπου του και του τρόπου που αγωνίζεται θα μπορούσε να γίνει ένας εξαιρετικός στόπερ! «Είναι κορυφαίος παίκτης και πιστεύω ότι θα μπορούσε να γίνει ένας εκπληκτικός κεντρικός αμυντικός. Με την ποιότητα που διαθέτει στην πάσα, το ψηλό παιχνίδι, την ευκινησία παρά το μεγάλο του κορμί, τη δυνατότητα να κουβαλάει τη μπάλα από πίσω, θα μπορούσε να είναι το ίδιο καλός σαν κεντρικός αμυντικός».