«Ο Έιμπραχαμ είναι το μέλλον»

Το εγκώμιο του 19χρονου Τάμι Έιμπραχαμ έπλεξε ο Αντόνιο Κόντε σε δηλώσεις του, χαρακτηρίζοντας τον «το μέλλον» της Τσέλσι.  

Ο νεαρός επιθετικός αγωνίζεται φέτος με τη μορφή δανεισμού στη Μπρίστολ Σίτι, μετρώντας 11 γκολ σε 17 παιχνίδια.

Ο διεθνής με την Κ-21 της Αγγλίας βρισκόταν στην προετοιμασία της Τσέλσι στην Αμερική. Παρά το γεγονός πως φέτος είναι δανεικός, δεν αποκλείεται του χρόνου να βρεθεί στην πρώτη ομάδα.

«Ο Έιμπραχαμ είναι ένας ακόμα παίκτης που αποτελεί το μέλλον της Τσέλσι. Είναι πολύ νέος. Τον είδα μόλις για μία εβδομάδα στην προετοιμασία στην Αμερική. Τότε αποφασίσαμε να τον στείλουμε δανεικό ώστε να παίζει και να αποκτήσει εμπειρία. Έχει τρομερή προοπτική», δήλωσε ο Κόντε.

Στη συνέχεια ο τεχνικός των «μπλε» τόνισε πως η ακαδημία της ομάδας δουλεύει εξαιρετικά, παρέχοντας παίκτες ικανούς να αγωνιστούν στην πρώτη ομάδα: «Πιστεύω ότι η ακαδημία δουλεύει πολύ καλά. Στην πρώτη ομάδα υπάρχει ο Τσαλομπά, ο Άινα, ο Σολάνκε, ο Λόφτους-Τσικ. Μπορείτε να δείτε πως υπάρχει μέλλον και αυτό είναι θετικό. Είναι σημαντικό να κοιτάζουμε το παρόν και να δουλεύουμε. Όταν αξίζουν να παίζουν, θα παίζουν».