«Ανεβαίνει λόγω Αλέξις ο Εζίλ»

Η χρησιμοποίηση του Αλέξις Σάντσες στην κορυφή της επίθεσης της Άρσεναλ είναι η αιτία που ο Μεσούτ Εζίλ πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις κατά τη διάρκεια της τρέχουσας σεζόν, σύμφωνα με τα λεγόμενα του Τιερί Ανρί.

Ο παλαίμαχος Γάλλος επιθετικός θεωρεί πως η καθιέρωση του Χιλιανού στην επιθετική γραμμή τον «κανονιέρηδων», αφήνει χώρους δράσης για τον 28χρονο Γερμανό, κάτι που αποδεικνύεται και από τα 6 γκολ που έχει πετύχει έως στιγμής σε πρωτάθλημα και Τσάμπιονς Λιγκ.

«Προσωπικά έλεγα εδώ και δύο χρόνια ότι ο Αλέξις αποτελεί μια επιλογή για την κορυφή της επίθεσης. Επιτέλους τον βλέπουμε σε αυτή τη θέση στην οποία έχει αγωνιστεί και στην Εθνική του ομάδα αλλά και στην Ουντινέζε»

«Ο τρόπος που κινείται στους χώρους σε συνδυασμό με την ταχύτητά του βοηθούν τον Εζίλ να βρει ελεύθερους χώρους και να κάνει το δικό του παιχνίδι. Γι’ αυτό άλλωστε έχει σκοράρει αρκετά φέτος ενώ μπορεί να βοηθήσει ακόμη περισσότερο και στο δημιουργικό κομμάτι στο οποίο άλλωστε ειδικεύεται» δήλωσε η παλιά δόξα του συλλόγου, δίνοντας παράλληλα τα εύσημα στον Αρσέν Βενγκέρ για την επιλογή του αυτή.