Βασιλικό πάρτι στο Κύπελλο (βίντεο)

H Ρεάλ Μαδρίτης είχε άγριες διαθέσεις στο Λεόν και διέλυσε με 7-1 την Κουλτουράλ. Ξεκουράστηκε ο Κριστιάνο, σούπερ ο Μοράτα.

«Θα υποφέρουμε, θα είναι τρομερά δύσκολα τα πράγματα» τόνισε παραμονές του ματς με τη Ρεάλ ο κόουτς της πρωτοπόρου στο α' γκρουπ της Σεγούντα, Ρούμπεν ντε λα Μπαρέρα. Τα πράγματα εξελίχθηκαν... χειρότερα για την Κουλτουράλ και η γιορτή στο Λεόν εξελίχθηκε σε εφιάλτη για τους γηπεδούχους. Η Ρεάλ στον πρώτο αγώνα για τη φάση των «32» του κυπέλλου διέλυσε με 7-1 την Κουλτουράλ, με τους Μοράτα, Ασένσιο να πετυχαίνουν από δυο γκολ. O πρώτος σκόραρε σε τρία διαδοχικά ματς για πρώτη φορά με τη Ρεάλ, ενώ ο δεύτερος έγινε ο πρώτος παίκτης της La Liga που έχει βρει δίχτυα σε τέσσερις διοργανώσεις (European Supercup, Liga, Copa, Champions League).  Εξαιρετικός και ο Χάμες με τρεις ασίστ. Μάλιστα, ο Ζιντάν είχε την ευκαιρία να ξεκουράσει και τον Κριστιάνο Ρονάλντο. 

Με αυτογκόλ του Ζιανί στο 6' η Ρεάλ πήρε κεφάλι στο σκορ, ενώ στο 32' ο Ασένσιο ήταν αυτός που πέτυχε το 2-0. Καταιγιστική στην επανάληψη η Βασίλισσα, πέτυχε το 3-0 στο 46' με τον Μοράτα. Δεύτερο προσωπικό γκολ για τον Ασένσιο στο 53', ενώ και ο Μοράτα στο 56' σημείο το δεύτερό του τέρμα. Ο Νάτσο στο 68' πέτυχε το 6-0! Οι γηπεδούχοι πέτυχαν το γκολ της τιμής στο 84΄με τον Μαρτίνεθ, ωστόσο στις καθυστερήσεις ο Ντίας διαμόρφωσε το 7-0!