Ρονάλντο: «Αυτοί που με μισούν μου κάνουν καλό»

Ο άσος της Ρεάλ Μαδρίτης, Κριστιάνο Ρονάλντο σε συνέντευξή του έδωσε μια απολαυστική ατάκα για όσους του ασκούν ισχυρή κριτική, ενώ αναφέρθηκε και για τη σχέση του με τον Λιονέλ Μέσι.

Ο Πορτογάλος σταρ μίλησε στο Coach Magazine και μεταξύ άλλων ρωτήθηκε και για το... μίσος που δείχνουν αρκετοί προς το πρόσωπό του.

Ο Ρονάλντο, έδωσε μία απολαυστική απάντηση, τονίζοντας πως αντίθετα με ό,τι πιστεύουν πολλοί, αυτοί που τον μισούν σαν προσωπικότητα, στην πραγματικότητα τον βελτιώνουν.

«Το ποδόσφαιρο μου έχει δείξει πως πρέπει να χρησιμοποιώ την αρνητική κριτική ως κίνητρο. Στην πραγματικότητα χρειάζομαι τους εχθρούς μου. Αυτοί με έχουν βοηθήσει να να καταφέρω ό,τι έχω κερδίσει», υποστήριξε ο Ρονάλντο.

Παράλληλα, μιλώντας για τον Μέσι, τόνισε πως μπορεί να μην είναι οι καλύτεροι φίλιοι, ωστόσο σέβεται σε μεγάλο βαθμό τον Αργεντινό άσο της Μπαρτσελόνα.

«Δεν είμαστε καλοί φίλοι, αλλά υπάρχει σεβασμός μεταξύ μας. Τα ΜΜΕ πουλάνε μια μεγάλη αντιπαλότητα, την οποία όμως δεν έχουμε».

Ο Ρονάλντο μίλησε επίσης με τα καλύτερα λόγια για τον Ζιντάν, τονίζοντας ότι «είναι ένα τέλειο παράδειγμα στον τρόπο με τον οποίο βελτίωσε τα αποδυτήρια. Τελειώσαμε καλά τη σεζόν, κατακτήσαμε το Champions League και μετά το Σούπερ Καπ. Ήταν μία τεράστια σεζόν για μένα στη Μαδρίτη και ο Ζιντάν ήταν ο κατάλληλος προπονητής».

Επιπλέον ο Ρονάλντο είχε καλά λόγια να πει και για τον Μουρίνιο, με τον οποίο φαινόταν να μην έχουν και τις καλύτερες σχέσεις.

«Έχω παίξει με πολλούς προπονητές, αλλά ο Μουρίνιο ήταν ο μεγαλύτερος στοχαστής. Εξέταζε τα πάντα, μέχρι και την παραμικρή λεπτομέρεια».