Κίνηση για... Ρούνεϊ!

Στο στόχαστρο της Ίντερ φαίνεται πως βρίσκεται ο... φευγάτος από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Γουέιν Ρούνεϊ.

Τα τελευταία δημοσιεύματα θέλουν τον Ζοζέ Μουρίνιο να έχει ξεκαθαρίσει στον αρχηγό των «κόκκινων διαβόλων» ότι δεν τον υπολογίζει και πως αν θέλει να συνεχίζει να παίζει μπορεί να το κάνει σε άλλη ομάδα... 

Αυτό σημαίνει ότι είναι πολύ πιθανό είτε κατά τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου είτε το επόμενο καλοκαίρι, ο Ρούνεϊ να αποχωρήσει από το «Ολντ Τράφορντ», στο οποίο μετακόμισε το 2004 από την Έβερτον. 

Για την απόκτησή του έχουν αρχίσει να εκφράζουν ενδιαφέρον κάποιες ομάδες και σύμφωνα με την ιταλική ιστοσελίδα calciomercato οι άνθρωποι της Ίντερ θα έβλεπαν θετικά τη μεταγραφή του. 

Ωστόσο, στο σχετικό ρεπορτάζ τονίζεται ότι οι «νερατζούρι» δεν πρόκειται να κάνουν κίνηση τον Ιανουάριο, αλλά θα περιμένουν την θερινή μεταγραφική περίοδο, καθώς φαίνεται πως και η πρόθεση του ίδιου του παίκτη είναι να βγάλει τη σεζόν στη Γιουνάιτεντ. 

Ο Ρούνεϊ δεν έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του Μουρίνιο, δεν έχει πολύ χρόνο συμμετοχής τη φετινή σεζόν και έμεινε εκτός αποστολής στο παιχνίδι με τη Σίτι για το Λιγκ Καπ.