Σερ Αλεξ: «Τίτλο με Κλοπ η Λίβερπουλ»

Η φετινή Λίβερπουλ μπορεί να ονειρεύεται και ο Σερ Αλεξ Φέργκιουσον τόνισε πως ο Κλοπ μπορεί να φέρει τους Κόκκινους στην κορυφή. Αλλωστε, πριν πολλά χρόνια ο Σκωτσέζος ήταν αυτός που ευχήθηκε να τη ρίξει από το θρόνο της και τα... κατάφερε.
 
«Ασφαλώς και μπορεί ο Κλοπ να επαναφέρει τη Λίβερπουλ στην κορυφή. Έχει κάνει εξαιρετική δουλειά και ο ενθουσιασμός έχει επιστρέψει. Δύο δεκαετίες, η Λίβερπουλ έχαΣε την ταυτότητά της με τις συχνές αλλαγές προπονητών. Τώρα, όμως, δείχνει ότι πραγματικά μπορείς να ποντάρεις πάνω της. Μπορείς να καταλάβεις πολύ εύκολα την αφοσίωση και το πάθος του Κλοπ με τις κινήσεις του στη γραμμή του πλαγίου άουτ. Είμαι σίγουρος ότι δουλεύει το ίδιο έντονα και στις προπονήσεις. Έχει ισχυρή προσωπικότητα και είναι εξαιρετικά σημαντικό αυτό» τόνισε ο Φέργκιουσον.
 
Οσο για το φετινό φαβορί του τίτλου, ο θρύλος της Μάντσεστερ πρόσθεσε «Πέντε είναι οι διεκδικητές για τον φετινό τίτλο. Η Σίτι είναι φαβορί, με τις Τότεναμ και Λίβερπουλ επίσης να είναι υποψήφιες. Η Γιουνάιτεντ θεωρείται επίσης μια από τις ομάδες που μπορούν να κυνηγήσουν τον τίτλο, αν καταφέρει να βρει σταθερότητα. Ακόμα κι αν υπάρξει διαφορά έξι – οκτώ βαθμών, στην Πρέμιερ είναι πιθανό να πιάσεις αυτόν που κυνηγάς στη βαθμολογία. Έπειτα, δεν θα πρέπει να ξεχνάμε και την Άρσεναλ».