Έρχεται τιμωρία σε 200 οπαδούς!

Αποκλεισμός από το Ολυμπιακό Στάδιο, και πιθανώς από κάθε παιχνίδι της Γουέστ Χαμ αλλά και της Τσέλσι, θα επιβληθεί σε 200 οπαδούς που πρωταγωνίστησαν στα επεισόδια στις εξέδρες κατά το ματς των δύο ομάδων για το Λιγκ Καπ.

Οι υπεύθυνοι του Σταδίου, οι δύο σύλλογοι και η Αστυνομία ερευνούν τα βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας και ετοιμάζονται να ενημερώσουν τους εμπλεκόμενους πως δεν θα ξαναδούν παιχνίδι της ομάδας τους, ενώ όπως τονίζει η σχετική ανακοίνωση θα διωχθούν και ποινικά για τις πράξεις τους.

«Ένας μικρός αριθμός ατόμων είχαν ως σκοπό να διαταράξουν το κλίμα. Όλοι τους ερευνούνται, αναγνωρίζονται και στην συνέχεια θα τιμωρηθούν -ως πρωταρχικό ζήτημα- από το Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου.

Η απάντηση των ομάδων ασφαλείας μας ήταν άμεσες και αποτελεσματικές και θέλουμε να επαινέσουμε τους τους υπεύθυνους, οι οποίοι κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν αρκετά περιστατικά προκλητικής συμπεριφοράς.

Είναι πολύ σημαντικό για τον κόσμο των δύο ομάδων που απλώς θέλει να παρακολουθήσει την ομάδα του να συνεχίσει να το κάνει με ασφάλεια. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους υγιείς οπαδούς για την άψογη συμπεριφορά τους και την φανταστική στήριξή τους. Στόχος μας είναι να διαβεβαιώσουμε ότι θα συνεχίσει η σκληρή δουλειά για να αποκλειστούν εκείνοι που διαταράσσουν την ευχαρίστησή τους και την εμπειρία ενός αγώνα» αναφέρει μέρος αυτής.