Το κάζο της χρονιάς η Λίβερπουλ!

Σε ένα από τα καλύτερα ματς που έχουμε δει τελευταία, η Λίβερπουλ υπέστη το κάζο της χρονιάς καθώς προηγήθηκε με 0-2 και 1-3 της Μπόρνμουθ αλλά έχασε 4-3 στο 93' και έμεινε στο -4 από την κορυφή!

Κάποιος θα μπορούσε να έχει κλείσει δύο φορές την οθόνη του καθώς στο Vitality Stadium η Λίβερπουλ προηγήθηκε νωρίς 0-2 και όταν η Μπόρνμουθ μείωσε σε 1-2, το γρήγορο 1-3 έδωσε την εντύπωση ότι καθάρισε οριστικά το ματς. Καμία σχέση όμως. Η Μπόρνμουθ απάντησε με εκπληκτικό τρόπο και πήρε και τη νίκη στο 93' που ήταν η πρώτη σε βάρος των Reds σε 10 ματς σε όλες τις διοργανώσεις, Η ήττα κράτησε την ομάδα του Γίργκεν Κλοπ στο -4 από την κορυφή και την Τσέλσι, στην οποία ανήκει ο Νέιθαν Ακε, ο παίκτης που διαμόρφωσε το τελικό 4-3 στις καθυστερήσεις και είχε σκοράρει κόντρα στην Λίβερπουλ και όταν ήταν δανεικός στην Γουότφορντ.

Με ευκαιρία στο 10' ξεκίνησε το ματς η Λίβερπουλ με τον Κλάιν να γυρίζει ωραία και τον Οριζί να μην μπορεί να σκοράρει από κοντά. Ο Κλοπ δεν άργησε όμως να δει την ομάδα του να σκοράρει καθώς στο 21' η εξαιρετική μπαλιά του Τσαν βρήκε τον Μανέ, ο οποίος έκανε δυνατό σπριντ και πρόλαβε Ακε και Μπόρουτς για να πλασάρει τον Πολωνό keeper για το 0-1. Πριν καλά-καλά καταλάβουν οι γηπεδούχοι τι έγινε, δέχθηκαν δεύτερο γκολ δύο λεπτά αργότερα. Υστερα από υπέροχη δουλειά στα δεξιά από τους Reds ο Χέντερσον έβγαλε τον Οριζί, ο οποίος άφησε πίσω τον Μπόρουτς που βγήκε μάλλον άσκοπα και τελείωσε τη φάση από δύσκολη γωνία για το 0-2. Στο 37' έχασε την καλύτερη φάση της στο πρώτο μέρος η Μπόρνμουθ με τον Κάριους να σώζει και λίγο αργότερα ο Ακε βρέθηκε στο έδαφος αλλά ο Μάντλεϊ έκρινε ότι δεν υπάρχει πέναλτι.