Ρονάλντο σε Ράμος: «Γαμ@@@υ»! (βίντεο)

Το αήττητο σερί της Ρεάλ Μαδρίτης σταμάτησε στην έδρα της Σεβίλλης και λογικά τα νεύρα των ποδοσφαιριστών του Ζινεντίν Ζιντάν ήταν... τεντωμένα.

Οι Μαδριλένοι μπορεί να βρέθηκαν μπροστά στο σκορ, αλλά δεν κατάφεραν να φύγουν νικητές από το «Σάντσεθ Πιθχουάν» το βράδυ της Κυριακής. Το σερί των αγώνων χωρίς ήττα σταμάτησε στα 40, σε ένα παιχνίδι στο οποίο οι ποδοσφαιριστές της «βασίλισσας» δεν έκαναν καλή εμφάνιση. 

Οι τηλεοπτικές κάμερες «έπιασαν» τον Πορτογάλο να τα βάζει με τον αρχηγό της ομάδας, ο οποίος με το αυτογκόλ του είχε ανοίξει τον δρόμο για την ανατροπή της Σεβίλλης, μετά το γκολ του Γιόβετιτς, που χάρισε τη νίκη στους παίκτες του Χόρχε Σαμπάολι. 

«Πρέπει να μείνουμε ψύχραιμοι, πρέπει να τους χτυπήσσουμε περισσότερο, γαμ@@@υ» είπε ο Ρονάλντο στον Ράμος, ο οποίος φαινόταν να έχει παρατήσει τελείως την προσπάθεια για την ισοφάριση. 

Νωρίτερα, οι τηλεοπτικές κάμερες είχαν «τσακώσει» και τον Λούκα Μόντριτς να προσπαθεί να ηρεμήσει τον Ράμος, ο οποίος από την αρχή της αναμέτρησης φαινόταν ιδιαίτερα εκνευρισμένος μέσα στο γήπεδο, ίσως και λόγω όσων είχαν συμβεί με τους οπαδούς της πρώην ομάδας του στη ρεβάνς του Κυπέλλου, που είχε προηγηθεί στα μέσα της περασμένης εβδομάδας. 

Δείτε το βίντεο: