Διαψεύδει την απόσυρση ο Φαν Χάαλ!

Πήραν τέτοιες διαστάσεις οι δηλώσεις του, που ο Λουίς Φαν Χάαλ αναγκάστηκε να τοποθετηθεί εκ νέου και να δηλώσει ότι δεν έχει πάρει καμία απόφαση απόσυρσης από την προπονητική!

Ο Ολλανδός, έχει μείνει δίχως δουλειά από τον περασμένο Μάιο, όταν και λύθηκε η συνεργασία του με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, λίγο μετά την κατάκτηση του μοναδικού τίτλου με τους «κόκκινους διαβόλους», στον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας, κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας στο «Γουέμπλεϊ».

Όπως είχε αναφέρει στην «De Telegraaf», οικογενειακοί λόγοι είναι εκείνοι που τον έχουν οδηγήσει σε αποχή από τους πάγκους το τελευταίο διάστημα, από τη στιγμή που θέλει να σταθεί στο πλευρό των ανθρώπων του και κυρίως της κόρης του που πρόσφατα έχασε τον σύζυγό της.

Παρ' όλα αυτά, με τα λεγόμενά του να έχουν δώσει την εντύπωση πως αποσύρεται οριστικά, ο Φαν Χάαλ μίλησε στον ισπανικό ραδιοφωνικό σταθμό «Cadena Ser» ώστε ν' αναπολήσει τις στιγμές που πέρασε στη Μπαρτσελόνα, όμως, οι Ισπανοί δημοσιογράφοι άκουσαν πολύ διαφορετικά πράγματα...

«Απλά θα λείψω έναν χρόνο και έπειτα θα αποφασίσω τι θα κάνω για την καριέρα μου. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να σταματήσω, όμως δεν είναι τίποτα δεδομένο. Στην Ολλανδία, ο Τύπος γράφει ό,τι θέλει. Είδα τίτλους ότι αποσύρομαι, όμως εγώ αυτό που είπα είναι ότι αυτό είναι ένα ενδεχόμενο. Δεν αποφάσισα και δεν δηλώνω ότι αποσύρομαι. Γι' αυτό και απέχω για να σκεφτώ και να δω τι θα κάνω...» ήταν η δήλωση του Φαν Χάαλ.