Εύκολα η Ατλέτικο

H Ατλέτικο Μαδρίτης επικράτησε εύκολα 3-0 της Εϊμπάρ στο Βιθέντε Καλντερόν και ουσιαστικά εξασφάλισε πρόκριση για τα ημιτελικά. Πέρασε το όριο των 500 γκολ!

Η Ατλέτικο δε συνάντησε δυσκολίες από την Εϊμπάρ, επικράτησε εύκολα 3-0 στον πρώτο προημιτελικό και ουσιαστικά εξασφάλισε την πρόκριση για την επόμενη φάση. Η ομάδα του Σιμεόνε παρουσιάστηκε σοβαρή, όπως στα τρία τελευταία νικηφόρα ματς πρωταθλήματος, ήταν πειθαρχημένη στα μετόπισθεν και με κορυφαίο τον Γκριζμάν πήρε αυτό που ήθελε. Αλλωστε, ο Αργεντίνος τεχνικός είχε στείλει το μήνυμα «Είναι ιστορικά μια ωραία διοργάνωση για την Ατλέτικο και την αντιμετωπίζουμε με σεβασμό».

Στο 28' από ασίστ του Χιμένεθ ο Γκριζμάν κατάφερε να ανοίξει το σκορ. Μάλιστα, ο Γάλλος επιθετικός έφτασε τα 4 γκολ στο 2017 κι έχει τα περισσότερα στην Ισπανία μαζί με τον Μέσι στο 2017! Στο 60΄η Ατλέτικο πήρε προβάδισμα δυο τερμάτων. Ο Καράσκο δεν μπόρεσε να σκοράρει, αλλά ο Κορέα πέτυχε το 500ο γκολ της ομάδας του υπό τις οδηγίες του Σιμεόνε (σε όλες τις διοργανώσεις. Στο 68' ο Γκριζμάν μοίρασε στον Γκαμεϊρό, ο οποίος διαμόρφωσε το 3-0.