Σόου Ντιμπάλα και νίκη για Γιουβέντους

Ένα γκολ με φάουλ, ένα γκολ με σουτ, ένα δοκάρι με φάουλ και μία ασίστ από τον Πάουλο Ντιμπάλα, ο οποίος έδωσε το δικό του σόου στη νίκη της Γιουβέντους επί της Παλέρμο.

Η Γιουβέντους έφτασε τις επτά σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις και τις έξι στο πρωτάθλημα, μετά από το 4-1 επί της Παλέρμο στο Τορίνο που την έφερε στο +10 από τη Ρόμα.

Πρωταγωνιστής της συνάντησης ήταν ο Πάουλο Ντιμπάλα, ο οποίος αρχικά... προειδοποίησε με εκτέλεση φάουλ που βρήκε στο δοκάρι και στη συνέχεια σημείωσε με τον ίδιο τρόπο το δεύτερο γκολ των "μπιανκονέρι".

Ενδιάμεσα, ο Κλάουντιο Μαρκίζιο είχε σπάσει την... κατάρα των 643 ημερών δίχως γκολ, ανοίγοντας το σκορ από κοντά, ενώ ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν, μετά από ασίστ του Ντιμπάλα στο 63', σημείωσε το 19ο τέρμα του στο πρωτάθλημα και προσπέρασε τον Έντιν Τζέκο στη μάχη των capocannonieri. Ο Ντιμπάλα ολοκλήρωσε τον θρίαμβο στο τέλος, μετά από τακουνάκι του Ιγκουαΐν, σε ακόμα μία συνεργασία με... άρωμα εθνικής Αργεντινής.

Ο Ιβάιλο Τσότσεφ στις καθυστερήσεις, πάντως, κατάφερε να σπάσει το σερί έξι αγώνων χωρίς να δεχθεί γκολ στο πρωτάθλημα, διαμορφώνοντας το τελικό 4-1 με κοντινή κεφαλιά.

Μοναδικό μελανό σημείο, ο τρομακτικός τραυματισμός του Γιόσιπ Πόσαβετς σε σύγκρουση με τον Εντοάρντο Γκολντανίγκα, με τον Κροάτη τερματοφύλακα να μένει στο έδαφος μετά από τραυματισμό στο κεφάλι, αλλά κατόπιν να σηκώνεται και να συνεχίζει.