Πιο χαμηλά Λέστερ...

Η Λέστερ φροντίζει να... σοκάρει τους φιλάθλους της φέτος κι έπειτα την τραγική πορεία στο πρωτάθλημα ήρθε και ο αποκλεισμός στο κύπελλο από τη Μίλγουολ. Αγγαρεία κι επαναληπτικός για Σίτι! 

Το Κύπελλο Αγγλίας... τρελαίνει τον πλανήτη! Το μεσημέρι του Σαββάτου η Λίνκολν διέσυρε τη Μπέρνλι και λίγες ώρες αργότερα ήρθε η σειρά της Μίλγουολ να σοκάρει την Premier League.  Η ομάδα της League 1 παρά το γεγονός πως αγωνιζόταν με δέκα παίκτες από το 52ο λεπτό κατάφερε να σκοράρει στις καθυστερήσεις και να πετάξει στο καναβάτσο τις Αλεπούδες. Ακόμα ένας χαμένος στόχος για την ομάδα του Ρανιέρι που έχασε τις ελπίδες για έξοδο στην Ευρώπη! Η Μίλγουλ συνέχισε την τρελή κούρσα και μετά τις Μπόρνμουθ, Γουότφορντ πέρασε και το εμπόδιο της πρωταθλήτριας. Μπορεί οι Αλεπούδες να έκαναν αρκετές φάσεις, αλλά την ουσία την είχαν οι γηπεδούχοι και με το τέρμα του Κάμινγκς στο 90' βρέθηκαν στα προημιτελικά. 

Αγγαρεία για τη Σίτι και η λευκή ισοπαλία με την Χάντερφιλντ την αναγκάζει να βάλει ακόμα ένα ματς στο ήδη φορτωμένο πρόγραμμά της. Η ομάδα του Γκουαρδιόλα παρά το γεγονός πως έπαιξε με βασικούς δεν κατάφερε να υπερκεράσει το εμπόδιο της αντιπάλου. Νάβας, Νολίτο και Αγουέρο έχασαν σημαντικές ευκαιρίες, αλλά ο Κόλμαν ήταν σε εξαιρετική βραδιά και τους στέρησε την ευκαιρία να καθαρίσουν την πρόκριση. 

Στα προημιτελικά του Κυπέλλου η Μίντλεσμπρο, η οποία επικράτησε 3-2 της Οξφορντ. Λεντμπιτερ και Γκεστεντε έβαλαν μπροστά τη Μπόρο, αλλά σε δυο λεπτά οι φιλοξενούμενοι απάντησαν με τους Μαγκουάιρ, Μαρτίνεθ. Ωστόσο, στο 86ο λεπτό ο Στουάνι έστειλε τη Μίντλεσμπρο στην επόμενη φάση.