«Θέλει τον Κλοπ η Μπαρτσελόνα»

Δημοσίευμα στην Αγγλία βάζει και τον Γιούργκεν Κλοπ στο... παιχνίδι της διαδοχής του Λουίς Ενρίκε στον πάγκο της Μπαρτσελόνα!

Χόρχε Σαμπάολι και Ερνέστο Βαλβέρδε είναι οι δύο επικρατέστεροι αντικαταστάτες του 46χρονου Ισπανού τεχνικού, ο οποίος αναμένεται να αποχωρήσει από την τεχνική ηγεσία των Καταλανών στο τέλος της φετινής σεζόν. 

«Παίζει» και του Ρόναλντ Κούμαν και τώρα η βρετανική εφημερίδα «Mirror» υποστηρίζει ότι οι άνθρωποι της Μπαρτσελόνα... γλυκοκοιτάζουν και τον προπονητή της Λίβερπουλ! 

Στο σχετικό ρεπορτάζ τονίζεται, βέβαια, ότι ο τωρινός προπονητής της Έβερτον συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες από τον Γερμανό, καθώς όχι μόνο γνωρίζει την ισπανική ομάδα, αλλά επίσης οι «μπλαουγκράνα» έχουν παράδοση στην πρόσληψη Ολλανδών τεχνικών. 

Ωστόσο, σημειώνεται ότι ο Κλοπ χαίρει της εκτίμησης της διοίκησης της Μπαρτσελόνα, ενώ και ο ίδιος ο Γερμανός τεχνικός λατρεύει τον τρόπο παιχνιδιού των Καταλανών. 

Αναφέρεται, επίσης, στο δημοσίευμα ότι στη Λίβερπουλ έχουν αρχίσει να... προσεύχονται να μην γίνει κίνηση της Μπαρτσελόνα για τον Κλοπ, διότι φοβούνται ότι η πρόταση θα είναι τόσο δελεαστική που δεν θα μπορεί να την αρνηθεί...