Η Σεβίλλη προσπαθεί να κρατήσει τον Σαμπάολι

Η Μπαρτσελόνα φέρεται να προσπαθεί να "κλέψει" τον Χόρχε Σαμπάολι από τη Σεβίλλη, ωστόσο οι Ανδαλουσιάνοι δεν μένουν άπραγοι.

ΟΧόρχε Σαμπάολι έχει κάνει καταπληκτική δουλειά στη Σεβίλλη τη φετινή σεζόν, παρότι είναι η πρώτη του σε ευρωπαϊκό επίπεδο, και οι Ανδαλουσιάνοι προσπαθούν να τον "δεσμεύσουν" με νέο συμβόλαιο, την ώρα που οι "Σειρήνες" από την Μπαρτσελόνα ηχούν δυνατά.

Ο Λουίς Ενρίκε βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση και τα ΜΜΕ της Ισπανίας θεωρούν πιθανότερο το ενδεχόμενο αποχώρησης το καλοκαίρι, μετά από τον διαφαινόμενο αποκλεισμό και μάλιστα με συντριβή από την Παρί Σεν Ζερμέν στο Champions League και την πιθανή απώλεια του τίτλου από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Σαμπάολι προβάλει ως ένα από τα φαβορί για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας των "μπλαουγκράνα", ωστόσο η Σεβίλλη από την πλευρά της κάνει ό,τι μπορεί για να κρατήσει τον Αργεντινό προπονητή στο "Ραμόν Σάντσεθ Πιθχουάν".

"Θέλουμε ο Σαμπάολι να παραμείνει εδώ. Το επιθετικό παιχνίδι μας κάνει χαρούμενους. Η Σεβίλλη του προσέφερε ακόμα έναν χρόνο συμβολαίου", δήλωσε ο πρόεδρος του συλλόγου, Χοσέ Κάστρο, για τον 56χρονο που το καλοκαίρι του 2016 υπέγραψε διετή συμφωνία.

Η Σεβίλλη βρίσκεται στην τρίτη θέση της Primera Division, μόλις έναν πόντο πίσω από την Μπαρτσελόνα, με συνέπεια να διεκδικεί κι αυτή, με ελάχιστες πιθανότητες, τον τίτλο. Επιπροσθέτως, βρίσκεται στη φάση των 16 του Champions League, αντιμετωπίζοντας τη Λέστερ.