Μήνυμα… παραμονής από Μαρσιάλ!

Τα όποια δημοσιεύματα που τον θέλουν μακριά από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την ερχόμενη περίοδο, διέψευσε κατηγορηματικά ο Αντονί Μαρσιάλ σε νέες του δηλώσεις.

Ο Γάλλος φορ εξέφρασε την ευχαρίστηση του για το γεγονός ότι αγωνίζεται στους «κόκκινους διαβόλους», σε αντίθεση με τα όσα γράφονται και λέγονται για δική του δυσαρέσκεια στο Μάντσεστερ αλλά και τον «παραγκωνισμό» του από τον Ζοσέ Μουρίνιο.

Παράλληλα, ο ίδιος τόνισε πως θα ήθελε να παραμείνει εκεί όσο το δυνατόν περισσότερο, λόγω και της αγάπης που εισπράττει από τους φιλάθλους:

«Αγαπώ το Μάντσεστερ, αγαπώ τον σύλλογο και τους φιλάθλους του. Οι φίλοι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μου δίνουν μεγάλη χαρά και πραγματικά ευχαριστιέμαι να τους έχω δίπλα μου και να με στηρίζουν.

Προσπαθώ να είμαι όσο περισσότερο καλός γίνεται για να τους κάνω χαρούμενος, για να τους ευχαριστώ στο γήπεδο, οπότε αυτό που θέλω απλώς είναι να παραμείνω στην ομάδα για όσο πιο πολύ είναι δυνατόν», ήταν τα λόγια του ενόψει της αναμέτρησης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη Σεντ Ετιέν απόψε (19.00 ώρα Ελλάδος) στο «Ζοφρουά Γκισάρ», για τον επαναληπτικό των «32» του Γιουρόπα Λιγκ.