«Κανένα πρόβλημα με Ρανιέρι, γράφονται πολλά χωρίς βάση»

Τα σενάρια περί κακώς σχέσεων του με τον Κλαούντιο Ρανιέρι αλλά και το γεγονός ότι ο Ιταλός είχε «χάσει» τα αποδυτήρια μετά από μια σειρά κακών αποτελεσμάτων, προσπάθησε να ξεκόψει ο υπηρεσιακός πλέον τεχνικός της Λέστερ, Κρεγκ Σέξπιρ.

«Έχουν υπάρξει αρκετές φήμες χωρίς βάση. Η σχέση μου με τον Κλαούντιο ήταν πάντα εξαιρετική, ποτέ δεν είχα πρόβλημα μαζί του και ούτε εκείνος είχε με εμένα.

Μιλήσαμε στο τηλέφωνο και με ευχαρίστησε για την υποστήριξη μου. Πολλά από αυτά που είπαμε θα παραμείνουν μεταξύ μας αλλά ο τόνος του ήταν σε κάθε περίπτωση καλός», ήταν τα λόγια του Σέξπιρ στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα της Λέστερ με τη Λίβερπουλ (27/2, 22.00)

Όσον αφορά τα δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για έντονη απογοήτευση από μερίδα παικτών της Λέστερ προς τον Ρανιέρι, που συνέβαλε μερικώς στην απομάκρυνση του, συμπλήρωσε: «Υπήρξε δυσαρέσκεια με τα τελευταία αποτελέσματα, αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν είχε χάσει τα αποδυτήρια. Προσωπικά δεν είχα κανένα θέμα με τους παίκτες και δεν γνωρίζω αν ο σύλλογος έχει μιλήσει με άλλους υποψήφιους προπονητές».