«Γιόχαν Κρόιφ» θα ονομάζεται το νέο γήπεδο στο προπονητικό κέντρο της "Μπάρτσα"

Ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, στο πλαίσιο της επετείου του θάνατου του Γιόχαν Κρόιφ, ανακοίνωσε πως το νέο γήπεδο που θα χτιστεί στο προπονητικό κέντρο του συλλόγου για τις ακαδημίες της Μπάρτσα θα φέρει το όνομα του Ολλανδού θρύλου.

Ένας χρόνος συμπληρώνεται χωρίς τον Γιόχαν Κρόιφ με την Μπαρτσελόνα να τιμά τη μνήμη του Ολλανδού θρύλου του ποδοσφαίρου με μία σειρά από εκδηλώσεις.

Στο περιθώριο της επετείου από τον θάνατο του Κρόιφ, του ανθρώπου που συνέδεσε το όνομά του με την Μπαρτσελόνα, ο πρόεδρος των Μπλαουγκράνα, Ζόσεπ Μαρία Μπαρτομέου ανακοίνωσε πως το νέο γήπεδο που θα χτιστεί στο προπονητικό κέντρο Θιουτάτ Εσπορτίβα για τις ακαδημίες θα ονομαστεί «Γιόχαν Κρόιφ».

«Το μελλοντικό γήπεδο στο Θιουτάτ Εσπορτίβα θα έχει το όνομα του Γιόχαν Κρόιφ», ήταν τα λόγια του προέδρου της Μπαρτσελόνα, ο οποίος παράλληλα αποκάλυψε την τοποθέτηση αγάλματος του τεράστιου Ολλανδού ποδοσφαιριστή στο Καμπ Νου.

«Ο σύλλογος θα προχωρήσει στη δημιουργία ενός αναμνηστικού αγάλματος για να τιμήσει τον Γιόχαν Κρόιφ. Αυτό θα τοποθετηθεί στο μελλοντικό Καμπ Νου, καθώς και θα αφιερώσει στον Κρόιφ έναν χώρο στο μουσείο της ομάδας για να αναγνωρίσει με αυτόν τον τρόπο το μέγεθος και την ιστορία του Κρόιφ», πρόσθεσε ο Μπαρτομέου.