«Ελπίζουμε ότι οι Κινέζοι θα τηρήσουν τις δεσμεύσεις τους»

Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι αποκάλυψε ότι η υπόθεση της εξαγοράς της Μίλαν από τους Κινέζους είναι ακόμα ανοικτή, ωστόσο αν δεν προχωρήσει, ο ίδιος και η οικογένειά του δεν θα παρατήσουν τον σύλλογο.

Ούτε χθες Παρασκευή δεν έφτασε η τελευταία τρίτη δόση των 100 εκατομμυρίων ευρώ από τους Κινέζους που θα ολοκλήρωνε ουσιαστικά την εξαγορά της Μίλαν. Κάτι που καθυστερεί εδώ και μήνες, ενώ δεν έχει υπάρξει καμία απολύτως εξέλιξη από τις 3 Μαρτίου, όταν και αναμένονταν τα χρήματα της Sino-Europe Sports.

Ο Μπερλουσκόνι τοποθετήθηκε πάνω στο θέμα για πρώτη φορά μετά από αρκετό καιρό, δείγμα του ότι η υπόθεση της εξαγοράς βρίσκεται πλέον σε πολύ κομβικό σημείο. Ο ισχυρός άνδρας της Μίλαν παρουσιάστηκε και αυτή τη φορά καθησυχαστικός, ωστόσο μίλησε για πρώτη φορά σχετικά με το ενδεχόμενο το deal να μην προχωρήσει. Όπως κατέστησε σαφές, ο Μπερλουσκόνι δεν θα αφήσει τη Μίλαν στην τύχη της σε περίπτωση που οι Κινέζοι αποσύρουν τελικά το ενδιαφέρον τους, συνεχίζοντας τη στήριξη από κάθε άποψη.

«Η κινεζική πλευρά έχει αντιμετωπίσει κάποια προβλήματα, αλλά έχουν ήδη βάλει σημαντικά κεφάλαια. Είμαστε έτοιμοι να τηρήσουμε τις δεσμεύσεις μας και ελπίζουμε πως το ίδιο θα κάνουν και οι αγοραστές. Αν τελικά η εξαγορά δεν γίνει, θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε για να χτίσουμε μια νεανική ιταλική ομάδα», σχολίασε ο Μπερλουσκόνι.