Πεντάρα η Βοσνία

Με τον Γκόικο Τσίμιροτ εκ των κορυφαίων για 90 λεπτά, η Βοσνία (στον όμιλο της Εθνικής μας) κέρδισε εύκολα όπως αναμενόταν με 5-0 το Γιβραλτάρ και πέρασε στην δεύτερη θέση μπροστά από την εθνική Ελλάδας. 

Αν δεν κάνει πειράματα σε ένα τέτοιο παιχνίδι, που θα τα κάνει η Βοσνία; Δίχως τον τιμωρημένο Τζέκο και με τον μέσο του ΠΑΟΚ, Γκόικο Τσίμιροτ για 90 λεπτά στο γήπεδο, η ομάδα του Μεχμέτ Μπαζντάρεβιτς δεν είχε το παραμικρό πρόβλημα απέναντι στο Γιβραλτάρ, που γλίτωσε με το… τιμητικό 5-0.

Το ματς ήταν θέμα κινήτρου, με τους γηπεδούχους να παίζουν «σβηστά», ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Αυτός που έμοιαζε να έχει την μεγαλύτερη όρεξη ήταν ο Βένταντ Ιμπίσεβιτς, με τον επιθετικό της Χέρτα να σκοράρει δις στο πρώτο ημίχρονο (4’, 43’) και να καθαρίζει την αναμέτρηση.

Ακόμα πιο… περπατητός ο ρυθμός στην επανάληψη, με τους Βόσνιους να κάνουν ευκαιρίες ότι ώρα θέλουν και να έχουν εναλλακτικούς σκόρερ. Κάπως έτσι, το δρόμο προς τα δίχτυα βρήκαν οι Βρσάγεβιτς (52’), Βίστσα (56’) και Μπίτσακτσιτς (94’) στο πολύ εύκολο 5-0 των Βόσνιων που πέρασαν ξανά στην δεύτερη θέση.