Αζάρ, ο πρώτος στόχος της Ρεάλ Μαδρίτης για το καλοκαίρι

Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει αρχίσει να «δουλεύει» την περίπτωση του Εντέν Αζάρ της Τσέλσι, παρά τη διάθεση των «Μπλε» να του προτείνουν νέο συμβόλαιο.

Όπως αναφέρει η Marca ήδη έχουν λάβει χώρα συζητήσεις με τους εκπροσώπους του παίκτη, η πλευρά του οποίου φαίνεται να είναι θετική στο ενδεχόμενο της μεταγραφής του Βέλγου άσου στο Σαντιάγο Μπερναμπέου.

Η Τσέλσι έχει εκδηλώσει επιθυμία να του προτείνει νέο βελτιωμένο συμβόλαιο, ωστόσο το έντονο ενδιαφέρον της Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία έχει τοποθετήσει τον Αζάρ στην κορυφή της μεταγραφικής της λίστας για το καλοκαίρι, ίσως αλλάξει τα δεδομένα.

Ο Αζάρ αποτελεί προσωπική επιλογή του Ζινεντίν Ζιντάν και ο Φλορεντίνο Πέρεθ θα προσπαθήσει να ικανοποιήσει την επιθυμία του Γάλλου τεχνικού. Άλλωστε και ο ίδιος ο ισχυρός άνδρας της Ρεάλ είναι διατεθειμένος να φέρει στη Μαδρίτη έναν παίκτη παγκόσμιας κλάσης ενόψει της νέας σεζόν.

Το ενδιαφέρον της Ρεάλ Μαδρίτης για τον Αζάρ υφίσταται από το περασμένο καλοκαίρι, ωστόσο τότε η μεταγραφή δεν ήταν δυνατό να προχωρήσει. Τώρα, όμως, τα δεδομένα φαίνεται να έχουν αλλάξει με τον ίδιο τον Βέλγο άσο να βλέπει με καλό μάτι το ενδεχόμενο να φορέσει τη φανέλα των Μερένχες και την Τσέλσι να τονίζει στον παίκτη ότι αν έφτανε μια καλή πρόταση θα έμπαινε στη διαδικασία να την εξετάζει.

Φυσικά, η υπόθεση βρίσκεται σε πολύ πρώιμο στάδιο καθώς η καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδος δεν είναι κοντά, ωστόσο οι «σειρήνες» που καλούν τον Αζάρ στη Μαδρίτη έχουν ήδη αρχίσει να ακούγονται και μάλιστα ιδιαιτέρως έντονα....