Μιλιβόγεβιτς: «Έδωσα την καρδιά μου για τον Ολυμπιακό»

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Ολυμπιακό ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς, αναφερόμενος στο μεγάλο δέσιμο που είχε με τους "ερυθρόλευκους", αλλά και στο όνειρό του που έγινε πραγματικότητα, με τη μεταγραφή του στην Premier League.

O πρώην αρχηγός των πρωταθλητών Ελλάδας μίλησε στην ιστοσελίδα "Inside Futbol" για την παρουσία του στην ομάδα του Λονδίνου, ενώ τόνισε μεταξύ άλλων πως δεν αντιμετώπισε σαν δουλειά την παρουσία του στους "ερυθρόλευκους". 

«Ήταν όνειρο για μένα να παίξω στην Premier League. Είναι το μεγαλύτερο και πιο σκληρό πρωτάθλημα στον κόσμο. Το έκανα μέσω του Ολυμπιακού και η Κρίσταλ Πάλας μού έδωσε τη δυνατότητα. Δεν περίμενα πως θα γινόμουν ο ηγέτης και ο αρχηγός του Ολυμπιακού. Μου έδωσε την ευκαιρία και δούλεψα σκληρά για να τα καταφέρω σε αυτό το επίπεδο. Είμαι περήφανος για όσα έζησα στον Ολυμπιακό τα δυόμισι τελευταία χρόνια. Έδωσα και την καρδιά μου για το σύλλογο αυτό. Δεν τον αντιμετώπισα σαν δουλειά, αλλά δέθηκα συναισθηματικά μαζί του και αυτό μετρά», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Σέρβος μέσος.