Δεν το «κουνάει» από τη Μαδρίτη ο Ίσκο

Πολύ κοντά στην ανανέωση της συνεργασίας του με την Ρεάλ Μαδρίτης είναι ο Ίσκο. Αποφασισμένοι στην Μαδρίτη να κρατήσουν τον παίκτη, παρά το ενδιαφέρον αρκετών συλλόγων. 

Έτοιμοι να επεκτείνουν την συνεργασία τους είναι Ρεάλ Μαδρίτης και Ίσκο. Το συμβόλαιο του Ισπανού διεθνή εκπνέει το καλοκαίρι του 2018, ωστόσο όπως αποκαλύπτουν στην «Αs» άτομα από το φιλικό περιβάλλον του ποδοσφαιριστή, οι ιθύνοντες της «βασίλισσας» έχουν καταθέσει πρόταση ανανέωσης για ακόμη πέντε χρόνια. Μάλιστα, γενναία αύξηση θα πραγματοποιηθεί και στο μισθό του παίκτη, ο οποίος από τα τρία εκατομμύρια ανά έτος θα εκτοξευθεί στα οκτώ. 

Ο 25χρονος μέσος έχει αρκετές φορές βρεθεί στο «στόχαστρο» πολλών κορυφαίων ευρωπαϊκών συλλόγων, μεταξύ των οποίων και η Μπαρτσελόνα, ωστόσο για τον ίδιο, προτεραιότητα αποτελούσε πάντοτε η Ρεάλ. Για αυτό και πρόθεση του είναι να παραμείνει στην Μαδρίτη και να συνεχίσει να αγωνίζεται με την φανέλα των πρωταθλητών Ευρώπης. 

Ως τώρα ο Ίσκο από τον Ιούνιο του 2013 που μεταγράφηκε από τη Μάλαγα στη Ρεάλ Μαδρίτης, σε 179 συμμετοχές έχει πετύχει 28 τέρματα και έχει μοιράσει 41 ασίστ.