Φέρνει Σάντσες στο Μόναχο ο Βιδάλ;

Η διακοπή των πρωταθλημάτων είναι ευκαιρία για τις μεταγραφικές φήμες να οργιάσουν. Νέα σενάρια κάνουν λόγο για Σάντσες και Μπάγερν Μονάχου, με τον Βιδάλ να είναι ο κινητήριος μοχλός της υπόθεσης. 

Ο Αλέξις Σάντσες έχει συμβόλαιο με την Άρσεναλ μέχρι το καλοκαίρι του 2018 όμως είναι γνωστό πως ο παίκτης δεν θέλει να κάτσει στο Λονδίνο μέχρι να λήξει η συμφωνία. Από τη μεριά τους οι «κανονιέρηδες» σε περίπτωση που ο παίκτης εκφράσει την επιθυμία του να φύγει, θα προσπαθήσουν να τον πουλήσουν το ερχόμενο καλοκαίρι προκειμένου να πάρουν κάποια χρήματα. 

Τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα εμπλέκουν και την πρώην ομάδα του Χιλιανού επιθετικού, Μπαρτσελόνα. Οι «μπλαουγκράνα» έχουν κάνει μία πρώτη κρούση στη Μπάγερν για τον επαναπατρισμό του Τιάγκο Αλκάνταρα. Βέβαια ο Ισπανός μέσος είναι από τα βασικότερα γρανάζια της μηχανής του Κάρλο Αντσελότι, συνεπώς είναι δύσκολο να πάρει έκταση η περίπτωση αυτή. Παρ'όλα αυτά η Μπάγερν μετέφερε στους ανθρώπους της Μπαρτσελόνα πως ο παίκτης κοστολογείται με 90 εκατομμύρια ευρώ, γεγονός που βάζει σε σκέψεις τους Ισπανούς. 

Όμως δεν αποκλείεται ο Σάντσες να πάει στη Γερμανία και χωρίς να φύγει κάποιος παίκτης από τους πρωταθλητές Γερμανίας. Να αναφέρουμε πως η κινητήριος δύναμη της υπόθεσης είναι ο Αρτούρο Βιδάλ. Ο συμπατριώτης του έχει εδραιωθεί στους Βαυαρούς και είναι ολοφάνερο πως σκοπεύει να μείνει αρκετά ακόμα χρόνια εκεί και γιατί όχι να φέρει και έναν δικό του άνθρωπο. Έτσι ο Σάντσες έχει έναν λόγο παραπάνω για να σκεφτεί το ενδεχόμενο να μεταγραφεί στους Βαυαρούς.