Ανρί για Εμπαπέ: «Λατρεύω να τον βλέπω αλλά μην τον συγκρίνετε μαζί μου»

Ο Τιερί Ανρί αρέσκεται στο να παρακολουθεί τον Εμπαπέ να αγωνίζεται όμως προτιμά να μη μπαίνει σε διαδικασία να συγκρίνει τον νεαρό άσο με τον... Ανρί της Άρσεναλ και της Μπαρτσελόνα. 

Το ταλέντο του Κιλιάν Εμπαπέ είναι εκρηκτικό και έχει καταφέρει να τον κάνει, σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα, ένα από τα πιο καυτά ονόματα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Πολλοί κάνουν λόγο για τον νέο Τιερί Ανρί λόγω της εκτελεστικής ικανότητας του και της κοινής τους καταγωγής. 

«Δεν μου αρέσουν οι συγκρίσεις. Ο Εμπαπέ πρέπει να είναι ο Εμπαπέ και όχι ο νέος Ανρί. Πάντως κατ' εμέ είναι πολύ καλός και μου αρέσει πολύ να τον βλέπω να παίζει», δήλωσε αρχικά ο Ανρί. 

Στη συνέχεια ρωτήθηκε για το τι πρέπει να μάθει ο νεαρός Γάλλος προκειμένου να εξελίξει και να τελειοποιήσει το ταλέντο του, λέγοντας: «Πρέπει να εξελίξει το μυαλό του και το ένστικτο του δολοφόνου. Χρειάζεται διορατικότητα και ευελιξία μέσα στο γήπεδο. Για να το καταφέρει πρέπει να εστιάζει στη συνολική κίνηση της μπάλας και όχι μόνο πάνω της. Να ξέρει πάνω σε ποιον αμυντικό να πηγαίνει και σε ποιον όχι. Τον γνώρισα από κοντά και κατάλαβα πως έχει μυαλό μέσα στο κεφάλι του. Είναι πολύ γρήγορος και μου μοιάζει με άνθρωπο που θα φτάσει πολύ ψηλά στον χώρο του ποδοσφαίρου».