Guardian: Νούμερο ένα στόχος της Τσέλσι ο Σάντσες

Στην κορυφή του μεταγραφικού σχεδιασμού της Τσέλσι για την επόμενη σεζόν βρίσκεται ο Αλέξις Σάντσες, με τους ιθύνοντες του συλλόγου να ετοιμάζουν πρόταση ενόψει καλοκαιριού. 

Στην κορυφή της λίστας που παρέδωσε ο Αντόνιο Κόντε στους υπεύθυνους του μεταγραφικού σχεδιασμού της Τσέλσι, φιγουράρει το όνομα του Αλέξις Σάντσες όπως αναφέρει ο έγκυρος Guardian. Ο Ιταλός τεχνικός θέλει να εκμεταλλευτεί τις τάσεις φυγής που έχει εκδηλώσει ο Χιλιανός σταρ από την Άρσεναλ, και να τον πείσει να μετακομίσει στο Στάμφορντ Μπριτζ. 

Βέβαια η Τσέλσι δεν είναι ο μοναδικός ενδιαφερόμενος, καθώς στη λίστα των μνηστήρων περιλαμβάνονται ομάδες όπως είναι η Παρί Σεν Ζερμέν, η Γιουβέντους αλλά και η Ίντερ. 

Ο ατζέντης του Χιλιανού επιθετικού, Φερνάντο Φελίσεβιτς γνωρίζει για το ενδιαφέρον της ομάδας του Λονδίνου, ωστόσο τονίζει πως η Άρσεναλ δεν πρόκειται να αποφασίσει πριν το καλοκαίρι για το μέλλον του Σάντσες. 

Αν τελικά ο 28χρονος σταρ αφήσει το Έμιρειτς και μετακινηθεί πιο βόρεια στο Στάμφορντ Μπριτζ θα είναι ο πρώτος παίκτης που θα ακολουθήσει αυτή την διαδρομή μετά τον Άσλει Κόουλ, το 2006.