Το συγκινητικό μήνυμα του Ντεφόε για τον μικρό Μπράντλεϊ Λόουερι (Φώ)

Η πιο συγκινητική στιγμή από τους αγώνες των Εθνικών Ομάδων το Σαββατοκύριακο ήταν αναμφίβολα η είσοδος της Αγγλίας στον αγωνιστικό χώρο του Wembley, με τον μικρό Μπράντλεϊ Λόουερι να συνοδεύει τον Ζερμέιν Ντεφόε.

Ο πεντάχρονος Μπράντλεϊ, ο οποίος είναι υποστηρικτής της Σάντερλαντ και έχει ως ίνδαλμά του τον 35χρονο διεθνή επιθετικό, διαγνώστηκε με νευροβλάστωμα το 2013, μια μορφή καρκίνου που πλήττει τα μικρά παιδιά, και η άνιση μάχη του με την αρρώστια έχει συγκινήσει ολόκληρο τον κόσμο.

Στην αναμέτρηση του Σαββάτου ανάμεσα στην Αγγλία και την Λιθουανία (2-0), ο Μπράντλεϊ συνόδευσε τον αγαπημένο του Ντεφόε στον αγωνιστικό χώρο του Wembley, καταχειροκροτούμενος από ολόκληρο το γήπεδο και φέρνοντας μάλιστα... γούρι στον έμπειρο ποδοσφαιριστή, ο οποίος άνοιξε το σκορ.

«Δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτή τη στιγμή, να επιστρέφω στην αποστολή της Εθνικής Αγγλίας και να περπατάω μαζί με τον γενναίο Μπράντλεϊ. Αυτές είναι οι πιο όμορφες στιγμές στη ζωή, δεν υπάρχουν λέξεις για να τις περιγράψω», έγραψε στον λογαριασμό του στο Instagram ο άσος της Σάντερλαντ.

 

This moment will never leave me, back in the England squad, walking out with brave Bradley. The most beautiful moments in life are those, you can't find words to describe for. #england #win #goals #jd18

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jermain Defoe (@iamjermaindefoe) στις