«Καρφιά» Πικέ για Ρεάλ Μαδρίτης

Η νίκη της Ισπανίας κόντρα στη Γαλλία με 2-0 πέρασε σε δεύτερη μοίρα, με τον Ζεράρ Πικέ να πετάει τα «καρφάκια» του προς Μαδρίτη μεριά λόγω «video referee».

Το φιλικό Γαλλίας - Ισπανίας επισκιάστηκε κατά κάποιο τρόπο από την εφαρμογή του video referee μέσω του οποίου ακυρώθηκε το γκολ του Αντριάν Γκριεζμάν.

Αυτό, σε συνδυασμό με τις λευκές εμφανίσεις που φόραγε η «φούριας ρόχας» στάθηκε αφορμή για να ξεσπαθώσει κατά της Ρεάλ Μαδρίτης ο Ζεράρ Πικέ.

«Δεν μου αρέσουν οι αξίες που πρεσβεύει η Ρεάλ, αν και έχω αρκετούς παίκτες που παίζουν εκεί με τους οποίους είμαι φίλος. Ειδικά ο τρόπος με τον οποίο «κινούν» τα νήματα οι διοικούντες».
Παράλληλα, ο Καταλανός στόπερ αστειεύτηκε κάνοντας λόγο για...«εύνοια» της Ισπανίας καθώς φορούσε λευκές εμφανίσεις, όπως ακριβώς το αντίπαλο δέος Ρεάλ. «Ίσως τελικά να έφταιγε το γεγονός πως φορούσαμε λευκά τελικά».

Σε κάθε περίπτωση, επεσήμανε ορθώς πως το video referee είναι μια σπουδαία καινοτομία η οποία θα εξαλείψει τις διαιτητικές αδικίες και συνεπώς θα ήταν καλό να καθιερωθεί και στην La Liga.