Θα παραμένει «κόκκινος διάβολος» ο Ίμπρα;

Ο έμπειρος άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, δηλώνει θετικός στο ενδεχόμενο παραμονής του στο «Ολντ Τράφορντ» σύμφωνα με αγγλική ιστοσελίδα.

Το καλοκαίρι του 2016  ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Η απόδοσή του στην Premier League της σεζόν εντυπωσιάζει ακόμα και τους πιο δύσπιστους ότι παρά τα 36 του χρόνια παραμένει εξαιρετικός «μπόμπερ».

Ο Ζοσέ Μουρίνιο και οι ιθύνοντες των «κόκκινων διαβόλων» επιθυμούν την επέκταση της συνεργασίας τους. Ο παίκτης σε δηλώσεις του, όπως αναφέρει η Manchester Evening News, φαίνεται πρόθυμος να παραμείνει στο Μάντσεστερ.

«Θα δούμε τι θα συμβεί. Βρισκόμαστε σε διαπραγματεύσεις. Έχω την επιλογή να ανανεώσω για ένα χρόνο ακόμη και θέλω να τα πάω εξαιρετικά όσο ακόμα βρίσκομαι εδώ. Οπότε θα δούμε, υπάρχει ακόμα πολύς χρόνος. Διασκεδάζω που βρίσκομαι σε ένα φανταστικό σύλλογο, χωρίς αμφιβολία έναν

από τους καλύτερους στον κόσμο με έναν σπουδαίο προπονητή. Τον γνώριζα από πριν, είναι νικητής, ο τέλειος προπονητής για την ομάδα. Το να είσαι στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, δεν είναι κάτι που έχουν πολλοί τη δυνατότητα. Οι άνθρωποι με θέλουν εδώ, εγώ διάλεξα το σύλλογο, τον καλύτερο στην

Αγγλία και κάπως έτσι δουλεύει η κατάσταση».