Η Μπαρτσελόνα εξετάζει την επιστροφή Ντεολοφέου

Τα βλέμματα της Μπαρτσελόνα έχει συγκεντρώσει ο πάλαι ποτέ παίκτης της ομάδας, Ζεράρντ Ντεολοφέου, με τους ιθύνοντες του συλλόγου να εξετάζουν την επιστροφή του παίκτη στη Βαρκελώνη.

Την επιστροφή του Ζεράρντ Ντεολοφέου στη Βαρκελώνη εξετάζει η Μπαρτσελόνα, η οποία έχει προθεσμία μέχρι τις 30 Ιουνίου για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του παίκτη από την Έβερτον.

Υπενθυμίζεται ότι η Έβερτον έστειλε τον 23χρονο χαφ δανεικό στη Μίλαν, μετά την αδυναμία του παίκτη να καταλάβει κάποια θέση στο ρόστερ των «ζαχαρωτών». Ο δανεισμός του παίκτη στο Μιλάνο απεδείχθη ευεργετικός για την καριέρα του, με τον παίκτη μάλιστα να σκοράρει στην πρόσφατη νίκη της Εθνικής Ισπανίας επί της Γαλλίας με 2-0.

Ο νεαρός Ισπανός βρίσκεται σε φόρμα το τελευταίο διάστημα, κινητοποιώντας το ενδιαφέρον της πρώην ομάδας του, με τους «μπλαουγκράνα» να εξετάζουν μία μεταγραφή - έκπληξη για το επερχόμενο καλοκαίρι έναντι του ποσού των 12 εκατομμυρίων ευρώ.

Η πεποίθηση τους είναι ότι η μεταγραφή θα αποδειχθεί επικερδής για το σύλλογο, είτε μέσω της αγωνιστικής απόδοσης του Ντεολοφέου, είτε μέσω μίας ενδεχόμενης μεταπώλησης του έναντι ενός πολλαπλάσιου ποσού.