Αυτούς θέλει ως συμπαίκτες ο Μέσι

Η Μπαρτσελόνα υπέστη οδυνηρό αποκλεισμό από την φάση των «8» του Τσάμπιονς Λιγκ, αδυνατώντας να υπερκεράσει το εμπόδιο της Γιουβέντους και ως εκ τούτου έχουν ήδη ξεκινήσει οι φήμες για την απαιτούμενη ενίσχυση της ομάδας το φετινό καλοκαίρι.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών, ο Αργεντινός σταρ της ομάδας, Λιονέλ Μέσι έχει ήδη μεριμνήσει για την αύξηση της δυναμικής της ομάδας, εισηγούμενος στους επικεφαλής των «μπλαουγκράνα» τους παίκτες που χρήζουν εξέτασης καθώς και εκείνους που καθίσταται απαραίτητο να αποχωρήσουν.

Ο Μέσι φέρεται να έχει εντοπίσει το πρόβλημα στην αμυντική λειτουργία της ομάδας, με τους Σέρχι Ρομπέρτο, Ματιέ και Μασεράνο να βρίσκονται στο επίκεντρο της κριτικής του.

Όσον αφορά την μεταγραφική ενίσχυση, οι δύο πλευρές συμφωνούν ότι το αμυντικό δίδυμο της Γιουβέντους, Μπονούτσι-Κιελίνι αποτελεί την ιδανική επιλογή για την αμυντική γραμμή της Μπαρτσελόνα κατά την επόμενη μέρα του συλλόγου, με αμφότερους να συνεισφέρουν τα μέγιστα στην διατήρηση του «μηδέν», στις δύο αναμετρήσεις απέναντι στους «μπλαουγκράνα».

Υπενθυμίζεται ότι ο Μπονούτσι έχει συνδεθεί επανειλημμένως με την Μάντσεστερ Σίτι, αποτελώντας διακαή πόθο του τεχνικού της ομάδας, Πεπ Γκουαρντιόλα.