Μπελότι ο αντί-Ζλάταν

Η είδηση του σοβαρού τραυματισμού του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς στους συνδέσμους σόκαρε άπαντες, με ορισμένα μέσα να κάνουν λόγο ακόμη και για άδοξο τερματισμό της καριέρας του.

Στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προετοιμάζουν ήδη την διάδοχη κατάσταση, με τον Ιταλό επιθετικό της Τορίνο, Αντρέα Μπελότι να προβάλλει ως ο βασικός αντικαταστάτης του.
Ο σοβαρός τραυματισμός του Σουηδού σταρ της Μάντσετσερ Γιουνάιτεντ, Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς βύθισε σε θλίψη τους απανταχού θαυμαστές του, τη στιγμή που μπορεί να του στοιχίσει ακόμη και την συνέχεια της καριέρας του.

Στο στρατόπεδο της ομάδας ωστόσο καταστρώνουν ήδη την επόμενη μέρα, με τις φήμες να θέλουν τον Ιταλό επιθετικό Αντρέα Μπελότι ως προσωπική επιλογή του Ζοσέ Μουρίνιο.

Ο Ιταλός βρίσκεται στην πρώτη θέση του πίνακα των σκόρερ στο ιταλικό πρωτάθλημα μαζί με τον Έντιν Τζέκο, έχοντας σημειώσει  25 γκολ σε 29 αγωνιστικές, με την Τορίνο να κοστολογεί τον 23χρονο 84 εκατομμύρια λίρες.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του ο πρόεδρος της Τορίνο, Σίνισα Μιχαΐλοβιτς έλαβε θέση σχετικά με το ενδιαφέρον πληθώρας ομάδων για τον παίκτη, τονίζοντας ότι το κενό του θα είναι δυσαναπλήρωτο.

«Θα είναι πολύ δύσκολο να αντικαταστήσουμε τον Μπελότι. Αναμένονται υψηλές προσφορές και θα είναι ακατόρθωτο να τον κρατήσουμε. Είναι 23 ετών και μπορεί να σκοράρει 30 γκολ ετησίως.

Μεγάλοι σύλλογοι έχουν έρθει και του έχουν προτείνει πενταετή συμβόλαια της τάξεως των πέντε, έξι και επτά εκατομμυρίων το χρόνο».

Υπενθυμίζεται ότι ο Μπελότι έχει συμβόλαιο με την Τορίνο μέχρι το καλοκαίρι του 2021.