Η απάντηση του Κλοπ σε Μουρίνιο

Ο Γιούργκεν Κλοπ έσπευσε να απαντήσει στα επικριτικά σχόλια του Ζοσέ Μουρίνιο σχετικά με το βεβαρυμένο πρόγραμμα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την εφετινή σεζόν.

«Έχουμε δώσει 18 περισσότερους αγώνες από τη Λίβερπουλ, δηλαδή σχεδόν μισό πρωτάθλημα. Είναι άδικη μάχη», ανέφερε σε πρόσφατες δηλώσεις του ο τεχνικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ζοσέ Μουρίνιο, αναφερόμενος στην μάχη που δίνει η ομάδα του με την Λίβερπουλ για μία θέση στην τετράδα της Πρέμιερ Λιγκ

Ο Γιούργκεν Κλοπ εξέφρασε την αντίθεσή του αντιπαραθέτοντας την περυσινή αντίστοιχη περίπτωση της Λίβερπουλ, με τη Γιουνάιτεντ ωστόσο να έχει, κατά την άποψή του, πλεονέκτημα λόγω μεγαλύτερου βάθους στο ρόστερ.

«Καταλαβαίνω τι εννοεί αλλά έχουν παίξει την αντίστοιχη σεζόν που παίξαμε εμείς πέρυσι. Εντούτοις, έχουν πιο βαθύ ρόστερ και παρά τους τραυματισμούς τους δεν επηρεάζονται. Βρισκόμασταν στην αντίστοιχη θέση και δεν είναι άδικο. Έτσι είναι απλά η κατάσταση. Κανείς δεν μας ρώτησε εμάς την περυσινή σεζόν. Δεν είναι ωραίο και καταλαβαίνω τι εννοεί», τόνισε ο Γερμανός.