Προτάθηκε στην Ιντερ ο Ντοναρούμα

Σύμφωνα με την Corriere dello Sport, ο Ραϊόλα που έχει άριστες σχέσεις με τη Γιουβέντους, θέλει να ανοίξει παρτίδες και με την Ιντερ αφού ξέρει ότι υπάρχουν και εκεί λεφτά. Αντιθέτως, παρουσιάζεται δύσπιστος απέναντι στη δυναμική των νέων αφεντικών της Μίλαν ενώ φέρεται να μην ικανοποιείται από την πρόταση σχεδόν 3,5 εκατ. ευρώ ετησίως για ανανέωση του συμβολαίου, το οποίο λήγει το 2018. 

Η εφημερίδα γράφει ότι ο Ραϊόλα ξέρει πως μπορεί να βρει την διπλάσια πρόταση από άλλες ομάδες και πρότεινε τον Ντοναρούμα στους Νερατζούρι, αφενός για να τους δείξει τη διάθεση του να κάνει δουλειές μαζί τους, αφετέρου για να στείλει μήνυμα στους Ροσονέρι ότι δεν θα είναι εύκολη υπόθεση η ανανέωση του συμβολαίου. 

Ενδιαφέρον υπάρχει από ομάδες εκτός Ιταλίας (π.χ. Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αν πουληθεί ο Ντε Χέα) ενώ σε ό,τι αφορά την Γιούβε, καταλήγει η εφημερίδα, έχει βάλει ως πρώτο στόχο τον -επίσης πιτσιρικά- Αλεξ Μέρετ και θα ασχοληθεί σοβαρά με τον Ντοναρούμα μόνο αν παραμείνει και τη νέα σεζόν στη Μίλαν αλλά χωρίς ανανέωση του συμβολαίου, ώστε να είναι ελεύθερος να υπογράψει όπου θέλει από τις αρχές του '18.