Ένα εκατομμύριο ευρώ στη Μάλαγα αν πάρει το πρωτάθλημα η Ρεάλ!

Το διόλου... ευκαταφρόνητο ποσό του ενός εκατομμυρίου ευρώ θα βάλει στο ταμείο της η Μάλαγα αν η Ρεάλ Μαδρίτης αναδειχθεί φέτος πρωταθλήτρια στην Πριμέρα Ντιβιζιόν...

Αυτός είναι άλλος ένας λόγος που... ξεσηκώνει τη Μπαρτσελόνα, που κάνει ό,τι μπορεί για να συντηρεί στην επιφάνεια το ενδεχόμενο η ομάδα του Μίτσελ να δώσει στη «βασίλισσα» το παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής ώστε ο τίτλος να καταλήξει στη Μαδρίτη. 

Στην Ισπανία γίνεται ήδη μεγάλη συζήτηση με επίκεντρο αυτό τον αγώνα, με τον πρώην προπονητή του Ολυμπιακού να ξεκαθαρίζει ότι μπορεί ο ίδιος να είναι ταυτισμένος με τη Ρεάλ, λόγω της σπουδαίας ποδοσφαιρικής καριέρας του, ωστόσο είναι επαγγελματίας και η ομάδα του θα παίξει για τη νίκη. 

Ακολούθησε ανάρτηση στο twitter του ιδιοκτήτη της Μάλαγα, ο οποίος ξεκαθάρισε με... προκλητικό τρόπο ότι το πρωτάθλημα δεν πρόκειται να καταλήξει στην Καταλωνία και τώρα γίνεται κουβέντα για το ποσό που θα εισπράξει ο σύλλογος από τους Μαδριλένους σε περίπτωση κατάκτησης του τίτλου από την ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν. 

Το ένα εκατομμύριο ευρώ είναι στη συμφωνία που είχαν κάνει οι δύο ομάδες για τη μεταγραφή του Ίσκο το καλοκαίρι του 2013 έναντι 27 εκατομμυρίων ευρώ.

Ένας από τους όρους ανάμεσα στη Μάλαγα και τη Ρεάλ ήταν η πρώτη να λάβει αυτά τα χρήματα αν η «βασίλισσα» αναδειχθεί πρωταθλήτρια κάποια σεζόν μέχρι την περίοδο 2016-17! 

Η Μάλαγα, λοιπόν, θεωρητικά έχει έναν πολύ σημαντικό λόγο για να δει τον τίτλο να καταλήγει στη Μαδρίτη...