Αδιόρθωτος! Τα έπινε μέχρι τις τρεις το πρωί πριν το ντέρμπι με τη Σίτι!

Τι έκανε ο Γουέιν Ρούνεϊ την παραμονή του ντέρμπι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη Μάντσεστερ Σίτι; Έπινε μπύρες σε παμπ!

Αυτό, τουλάχιστον, ισχυρίζεται σε δημοσίευμά της η βρετανική εφημερίδα «SUN» κατηγορώντας τον Άγγλο επιθετικό, για άλλη μια φορά, για αντιεπαγγελματική συμπεριφορά. 

Το σχετικό ρεπορτάζ αναφέρει ότι ο Ρούνεϊ έφτασε στην παμπ περίπου στις έντεκα το βράδυ την παραμονή της αναμέτρησης στο «Etihad» και παρέμεινε εκεί τουλάχιστον μέχρι τις τρεις το πρωί πίνοντας μπύρες παρέα με φίλους. 

Στο δημοσίευμα, μάλιστα, αφήνεται να εννοηθεί πως ο άσος των «κόκκινων διαβόλων» έκανε και... παιχνίδι με μελαχρινή καλλονή. 

Το περίεργο, ωστόσο, είναι πως η εφημερίδα δημοσιεύει φωτογραφίες από παλαιότερη έξοδο του Ρούνεϊ και στηρίζει το ρεπορτάζ της σε μαρτυρίες αυτοπτών μαρτύριων, προκαλώντας αρκετά ερωτήματα. 

Την προηγούμενη φορά που ο Ρούνεϊ είχε γίνει... ντίρλα, τον περασμένο Νοέμβριο μετά τη νίκη της εθνικής ομάδας της Αγγλίας επί της Σκωτίας στα προκριματικά του Μουντιάλ, η «SUN» είχε και φωτογραφικά ντοκουμέντα...