Ακυρώθηκε η συνέντευξη Τύπου του Μουρίνιο για τον τελικό

Σεβόμενη τα όσα διαδραματίστηκαν από το βράδυ της Δευτέρας στο Μάντσεστερ με την τρομοκρατική επίθεση, η Γιουνάιτεντ αποφάσισε την ακύρωση της συνέντευξης Τύπου του Ζοσέ Μουρίνιο ενόψει του τελικού του Γιουρόπα Λιγκ.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» αναμένεται να μεταβούν στη Στοκχόλμη όπου το βράδυ της Τετάρτης θα κοντραριστούν με τον Άγιαξ και θα διεκδικήσουν το πρώτο Γιουρόπα Λιγκ της ιστορίας τους.

Το μεσημέρι της Τρίτης κι ενώ ο Μουρίνιο θα παραχωρούσε συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα με τον Αίαντα, πάρθηκε η απόφαση εν μέσω της κατάστασης στο Μάντσεστερ, να μη μιλήσει ο Πορτογάλος στους δημοσιογράφους.

Ο αγγλικός σύλλογος σέβεται τη μέρα, τα θύματα και τις προτεραιότητες που υπάρχουν αυτή τη στιγμή και ζήτησε κατανόηση, στέλνοντας γι' ακόμα μια φορά τα συλλυπητήριά του στις οικογένειες των θυμάτων και των τραυματιών...

Νωρίτερα, στην προπόνηση της ομάδας, τηρήθηκε ενός λεπτού στιγμή στη μνήμη των 22 θυμάτων της τρομοκρατικής ενέργειας στη Manchester Arena, στη συναυλία της ποπ σταρ, Αριάνα Γκράντε.