«Ψωνίζει» από την Μπάγερν Μονάχου η Γιουνάιτεντ

Ο Ζοσέ Μουρίνιο επιθυμεί την περαιτέρω ενίσχυση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στη μεσαία γραμμή και στο πλαίσιο αυτό έχει στο στόχαστρό της τους Ρενάτο Σάντσες και Ντάγκλας Κόστα της Μπάγερν Μονάχου.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει ρεπορτάζ της βρετανικής «The Sun», η Γιουνάιτεντ θέλει να εκμεταλλευτεί τον περιορισμένο χρόνο συμμετοχής του Πορτογάλου μέσου που κόστισε 35 εκατομμύρια ευρώ το περασμένο καλοκαίρι στους Βαυαρούς, προσφέροντάς του ενεργό ρόλο στο rotation της Μάντσεστερ. Συγχρόνως, το ίδιο δημοσίευμα επισημαίνει την ύπαρξη ενδιαφέροντος για τον Ντάγκλας Κόστα, που πραγματοποιεί μέτρια σεζόν και δε θα έλεγε όχι σε κάποια αλλαγή του ποδοσφαιρικού του περιβάλλοντος. 

Πολλά θα εξαρτηθούν και από το εάν η Γιουνάιτεντ κατακτήσει το Γιουρόπα Λιγκ κόντρα στον Άγιαξ, γεγονός που χαρίσει την απευθείας είσοδο στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, συνεπώς περισσότερα έσοδα αλλά και επιπλέον δέλεαρ για τους ποδοσφαιριστές.

Να τονιστεί πάντως, ότι το όποιο φιλολογικό ενδιαφέρον πρέπει να μετουσιωθεί σε πρόταση και διαπραγματεύσεις, με τους δύο παίκτες να έχουν συμβόλαιο συνεργασίας με την Μπάγερν, ο μεν Ρενάτο Σάντσες μέχρι το 2021, ο δε Ντάγκλας Κόστα έως το 2020.