«Ζεστά» για Ζέσους η Παρί

Η φετινή σεζόν για την Παρί έχει ξεκάθαρα αρνητικό πρόσημο και μπορεί να χαρακτηριστεί αποτυχημένη. Πέρα από τον ντροπιαστικό αποκλεισμό με τον τρόπο πο ήρθε από την Μπαρτσελόνα, οι Παριζιάνοι έχασαν και τον εγχώριο τίτλο από την εκπληκτική Μονακό του Λεονάρντο Ζαρντίμ μετά από τέσσερις συνεχείς κατακτήσεις.

Για τον πρόεδρο της ομάδας Νασέρ Αλ Κελαϊφί δεν έχει τεράστια σημασία ο σημερινός τελικός του Κυπέλλου κόντρα στην Ανζέ, καθώς θεωρείται εν πολλοίς ειλημμένη απόφαση η αντικατάσταση του Ουνάι Έμερι.

Μάλιστα, σύμφωνα με ρεπορτάζ της «A' Bola» ξεκίνησαν οι διεργασίες για τον επόμενο προπονητή, με το Ζόρζε Ζέσους της Σπόρτινγκ Λισαβώνας να παρουσιάζεται επικρατέστερος να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Παρί. Καθοριστικό ρόλο στο ενδεχόμενο αυτό διαδραματίζει η πρόσληψη του Πορτογάλου Αντέρο Ενρίκε στη θέση του αθλητικού διευθυντή.

Ο Ενρίκε είναι πεπεισμένος για τις ικανότητες του Ζέσους και για το λόγο αυτό είναι εξαιρετικά πιθανό να καταβληθεί στα «λιοντάρια» το ποσό των 15 εκατομμυρίων ευρώ που αφορά τα χρόνια συμβολαίου που διατηρεί με τη Σπόρτινγκ.

Για το Ζέσους είναι μια νέα πρόκληση που δεν τον αφήνει ασυγκίνητο και άλλαξε τα σχέδιά του περί παραμονής στη «Ζοζέ Αλβαλάδε».