«Δεν λες ‘όχι’ στον Πεπ»

Tα συναισθήματα του σχετικά με την μετακίνηση του πλέον στην Μάντσεστερ Σίτι, αλλά και την συνεργασία που θα έχει με τον Πεπ Γκουαρντιόλα στην Αγγλία, εξέφρασε σε δηλώσεις του το νέο μεταγραφικό απόκτημα των «πολιτών» από την Μονακό, Μπερνάρντο Σίλβα.

Ο Πορτογάλος εξτρέμ κόστισε στην Μάντσεστερ Σίτι 43 εκ. λίρες και θα αποτελέσει επίσημα μέλος της από την 1η Ιουλίου, ενώ εμφανίστηκε αρκετά χαρούμενος στην προοπτική του να δουλέψει μαζί με τον Πεπ Γκουαρντιόλα, τονίζοντας πως σε τέτοιους προπονητές δεν μπορεί κάποιος εύκολα να… «ρίξει» πόρτα:

«Νιώθω υπέροχα, για να είμαι ειλικρινής. Είμαι σε μια απ’ τις καλύτερες ομάδες του κόσμου τώρα. Το να είσαι μέρος ενός τέτοιου κλαμπ είναι κάτι απίθανο!

Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι στην Μάντσεστερ Σίτι και ανυπομονώ να δείξω τον καλύτερο μου εαυτό, για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Φυσικά όταν έχεις την ευκαιρία να σε προπονήσει ο Πεπ Γκουαρντιόλα, δεν λες όχι. Όπως όλοι ξέρουμε, αυτά που πέτυχε σε Μπαρτσελόνα και Μπάγερν Μονάχου είναι απίστευτα και προσδοκούμε πως και εδώ θα κερδίσει τίτλους».