Η καθαίρεση που "τελειώνει" τον Ρούνεϊ

Τον Γουέιν Ρούνεϊ δεν τον χωράει πια το "Όλντ Τράφορντ" και εφόσον ισχύουν τα ρεπορτάζ περί καθαίρεσης του από την αρχηγεία, τότε αυτό πιθανόν να σημαίνει προάγγελο αποχώρησης.

Αγγλικά δημοσιεύματα αποκαλύπτουν την πρόθεση του Ζοσέ Μουρίνιο να αλλάξει την τριάδα των αρχηγών της Μάντσεστερ Γιουνάιντετ, πετώντας εκτός τον Ρούνεϊ.

Ο Βρετανός φορ δεν διάγει τις καλύτερες των ημερών του με τις επιδόσεις του στον αγωνιστικό χώρο να κινούνται σε πολύ χαμηλά επίπεδα για το βεληνεκές του.

Από τον Γενάρη κιόλας ακούγονται πολλά σενάρια για το μέλλον της καριέρας του Ρούνεϊ που είτε τον θέλουν να φεύγει για Κίνα με... τρία καράβια χρήματα είτε να επιστρέφει στην αγαπημένη του Έβερτον.

Ο ίδιος πάντως δεν έχει δείξει ακόμη τις προθέσεις του. Επίσης, και η Γιουνάιντετ δεν είναι ξεκάθαρη για το τι μέλλει γενέσθαι του διεθνούς ποδοσφαιριστή.

Όσον αφορά τον Μουρίνιο και τις σκέψεις του για τους αρχηγούς της ομάδας, τα αγγλικά ρεπορτάζ αναφέρουν ότι θα είναι οι: Κάρικ, Ερέρα και Πογμπά! Όσον αφορά την ιστορία του Ρούνεϊ με το περιβραχιόνιο, αυτή ξεκίνησε από το 2014 όταν σταμάτησαν από την ομάδα οι Φέρντιναντ, Βίντις και Γκίγκς.