Έξαλλος ο Βεράτι

Καθώς συνεχίζεται το... σίριαλ της μεταγραφής του στη Μπαρτσελόνα, ο Μάρκο Βεράτι βρήκε ευκαιρία να κατηγορήσει τους δημοσιογράφους για ψεύτικες ειδήσεις.

Ο Ιταλός μέσος έχει ξεκαθαρίσει εδώ και αρκετό καιρό στη διοίκηση της Παρί Σεν Ζερμέν ότι δεν επιθυμεί να συνεχίσει στην ομάδα. Ο ίδιος ο ιδιοκτήτης και πρόεδρος του γαλλικού συλλόγου, Νασέλ Αλ - Κελαΐφι προσπάθησε να αλλάξει γνώμη στον Βεράτι προσφέροντας αναπροσαρμογή του συμβολαίου του, ωστόσο ο ποδοσφαιριστής φαίνεται να παραμένει αμετάπειστος. 

Ωστόσο, η Μπαρτσελόνα, στην οποία θέλει να συνεχίσει την καριέρα του, δεν έχει κάνει μέχρι στιγμής πρόταση για την απόκτησή του και ο Βεράτι εμφανίζεται εσχάτως με πολλά νεύρα... 

Αυτή τη φορά τα έβαλε με τους δημοσιογράφους κατηγορώντας τους ότι μεταδίδουν ψεύτικες ειδήσεις. 

«Δεν έχω δώσει καμία συνέντευξη και επίσης ουδέποτε μίλησα με την Παρί Σεν Ζερμέν για το θέμα στο οποίο αναφέρεται συγκεκριμένο δημοσίευμα. Ελπίζω να σταματήσετε να μιλάτε για πράγματα τα οποία δεν γνωρίζετε. Υπάρχει ένα όριο για όλους» έγραψε ο Βεράτι στο instagram αναφερόμενος σε ρεπορτάζ της ιταλικής εφημερίδας «Gazzetta dello Sport», στο οποίο υπήρχαν λεπτομέρειες των συζητήσεων που είχε με την Παρί.