Πρόταση της Μπαρτσελόνα στη Λίβερπουλ

Δυνατά στο κόλπο της απόκτησης του Φιλίπε Κοουτίνιο έχει μπει η Μπαρτσελόνα, σύμφωνα με δημοσίευμα της "Daily Mail". Το ρεπορτάζ της βρετανικής εφημερίδας αναφέρει πως οι Καταλανοί κατέθεσαν επίσημη πρόταση στη Λίβερπουλ ύψους 80.000.000 ευρώ για την απόκτηση του Βραζιλιάνου, ο οποίος αποτελεί τον ηγέτη των "κόκκινων".

Την περυσινή σεζόν, ο 25χρονος μεσοεπιθετικός σημείωσε 14 γκολ και μοίρασε 9 ασίστ σε 36 συμμετοχές, βοηθώντας τα μέγιστα προκειμένου η Λίβερπουλ να πάρει το εισιτήριο για το Champions League της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Παρ' όλα αυτά, σε πρώτη φάση, οι διοικούντες την αγγλική ομάδα δεν φαίνονται θετικοί στο ενδεχόμενο παραχώρησης του Κοουτίνιο. Γι' αυτό το λόγο, αναμένεται να απορρίψουν την πρόταση των "μπλαουγκράνα", κάνοντας τα πάντα ούτως ώστε να τον κρατήσουν στο "Άνφιλντ". Θυμίζουμε πώς τον περασμένο Ιανουάριο ο Κοουτίνιο ανανέωσε τη συνεργασία του με τη Λίβερπουλ έως το καλοκαίρι του 2022.

Την ίδια ώρα παραμένει ανοιχτή η υπόθεση μεταγραφής του Νεϊμάρ στην Παρί Σεν Ζερμέν. Σε περίπτωση που ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ αποφασίσει να μεταγραφεί στη γαλλική ομάδα, τότε είναι βέβαιο πως η "Μπάρτσα" θα κινηθεί ακόμη πιο δυνατά για τον παίκτη της Λίβερπουλ.