Μπαρτσελόνα για Κοντογκμπιά!

Ο Κοντογκμπιά είναι το νέο όνομα που έρχεται να προστεθεί στη λίστα του Ερνέστο Βαλβέρδε για το κέντρο της Μπαρτσελόνα. Στο «παιχνίδι» κι η Παρί.

Τη στιγμή που τα ονόματα των Βεράτι και Παουλίνιο παίζουν δυνατά για το κέντρο της Μπαρτσελόνα, ο Κοντογκμπιά έρχεται αποτελέσει μια εναλλακτική λύση.

Ο Γάλλος μέσος, σύμφωνα με τον αδερφό του, Έβανς έχει τραβήξει τα βλέμματα τόσο της ομάδας της Καταλωνίας όσο και αυτά της Παρί.

«Αρκετές ομάδες τον έχουν κοιτάξει. Μπαρτσελόνα και Παρί Σεν Ζερμέν ενδιαφέρθηκαν να μάθουν για την κατάσταση που υπάρχει», έχει πει συγκεκριμένα σύμφωνα με την «Gazzetta dello Sport» και συνέχισε:

«Απ' όλα τα ονόματα που έχουν ακουστεί, εξαιρώ μόνο την Βαλένθια, δεν υπάρχει τίποτα σίγουρο σχετικά μ' αυτό. Τα πάντα μπορούν να γίνουν», ενώ στη συνέχεια δεν ξέχασε να τονίσει πως ο αδερφός του, περνάει μια χαρά στη Λομβαρδία.

«Ο αδερφός μου είναι πολύ καλά στην Ίντερ, είναι συγκεντρωμένος και δουλεύει σε φουλ ταχύτητα.

Η πιθανότητα να ανανεώσει δεν εξαρτάται μόνο από εμάς, αν η Ίντερ θέλει να συνεχίσουμε», μ' αυτόν τον τρόπο απάντησε στο αν υπάρχει η πρόθεση για επέκταση του υπάρχοντος συμβολαίου το οποίο εκπνέει το 2020.