Μιραλάς: «Όνειρο ένας τίτλος με την Έβερτον»

Κάθε άλλο παρά μετανιωμένος με την απόφασή του τον περασμένο Μάιο να υπογράψει νέο συμβόλαιο συνεργασίας με την Έβερτον εμφανίστηκε ο Κέβιν Μιραλάς, ο οποίος αποκάλυψε τη βαθιά του επιθυμία να κατακτήσει τουλάχιστον ένα τρόπαιο με τη φανέλα των «ζαχαρωτών».  



«Είμαι πολύ χαρούμενος εδώ και για αυτό υπέγραψα το νέο συμβόλαιο. Το ίδιο ισχύει και για την οικογένειά μου! Η Έβερτον είναι η ιδανική ομάδα για εμένα και ελπίζω ότι φέτος θα καταφέρουμε να κατακτήσουμε κάποιο τρόπαιο», τόνισε αρχικά ο Βέλγος επιθετικός και συνέχισε:

«Το τρόπαιο είναι σημαντικό για τους οπαδούς, την ομάδα, αλλά και για εμένα. Είναι όνειρό μου να κατακτήσω μια κούπα με την Έβερτον»!

Όσον αφορά τα βήματα προόδου που ακολουθεί η ομάδα και την τάση για επιστροφή στις επιτυχίες, δήλωσε: «Ισχύει αυτό και θεωρώ ότι κάθε χρόνο έχουμε και καλύτερη ομάδα. Υπάρχει τρομερή ποιότητα στην άμυνα, στη μεσαία γραμμή και στην επίθεση, όπως και στη θέση του τερματοφύλακα. Συμμετέχουμε σε πολλές διοργανώσεις φέτος για αυτό θα χρειαστούμε ένα δυνατό ρόστερ».