«Ο Ρούνεϊ είναι ένας από τους καλύτερους στη θέση του»

Εγκωμιαστικά σχόλια για τον Γουέιν Ρούνεϊ έκανε ο τεχνικός της Έβερτον Ρόναλντ Κούμαν, ο οποίος αναφέρθηκε στον ρόλο του Άγγλου διεθνή όσον αφορά τους νέους παίκτες και το παράδειγμα που αποτελεί για αυτούς.


 
Συγκεκριμένα ο Ολλανδός τεχνικός μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα των «ζαχαρωτών» δήλωσε: «Έχει πολύ μεγάλη εμπειρία. Είναι σημαντικός παίκτης μέσα στο γήπεδο αλλά είναι εξίσου σημαντικός για τους συμπαίκτες του και ιδιαίτερα για τους νεότερους δείχνοντάς τους τι χρειάζεται να κάνουν για να φτάσουν στο υψηλότερο επίπεδο».

Παράλληλα πρόσθεσε πως: «Αυτό σημαίνει πως πρέπει να είναι ηγέτης και εκτός του γηπέδου και αν δείτε πως δουλεύει και τι κάνει με τους συμπαίκτες του είναι αυτό ακριβώς που θέλουμε. Κάθε μέρα στην προπόνηση και στα φιλικά, καταλαβαίνει κανείς γιατί είναι ένας από τους καλύτερους στη θέση του και γενικά ένας από τους καλύτερους παίκτες».

Τέλος, ο Κούμαν σχολίασε και τις άλλες μεταγραφές της ομάδας του και πως έχουν ενσωματωθεί στον σύλλογο, τονίζοντας πως: «Είμαι πολύ χαρούμενος με το πως έχουν ενσωματωθεί οι παίκτες στην ομάδα. Έχουν πολύ μέλλον στην Έβερτον και προσθέτουν την ποιότητα που χρειαζόμαστε για να βελτιωθούμε.