Αρνείται να γυρίσει στην Τσέλσι ο Κόστα!

Η Τσέλσι τον κάλεσε πίσω για να συμμετέχει στις προπονήσεις και ν' αποδείξει ότι όντως διατηρείται σε καλή κατάσταση, όμως ο Ντιέγκο Κόστα αρνείται να ταξιδέψει πίσω στο Λονδίνο και θέλει μόνο Ατλέτικο!

Ακόμα ένα επεισόδιο στην κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στους Πρωταθλητές Αγγλίας και τον Ισπανό επιθετικό έπειτα από τη συνέντευξη του ποδοσφαιριστή και τα όσα καταλόγισε στον Αντόνιο Κόντε και τη συμπεριφορά του συλλόγου προς το πρόσωπό του.

Οι «μπλε», του επέβαλαν πρόστιμο και τον κάλεσαν να επιστρέψει για να συμμετέχει στις προπονήσεις, ν' αποδείξει ότι είναι σε καλή κατάσταση κι αν υπάρξουν οι ευνοϊκές συνθήκες να πάρει μεταγραφή, όμως ο Κόστα ούτε που το συζητάει για επιστροφή στο «Στάμφορντ Μπριτζ».

Το μοναδικό που θέλει είναι να πάει στην Ατλέτικο Μαδρίτης, η οποία, βάσει σεναρίων, εμφανίζεται διατεθειμένη να πληρώσει εκείνη το πρόστιμο του Ισπανού για να βρεθεί λύση με την Τσέλσι και να τον πάρει στο «Wanda Metropolitano» παρά το γεγονός πως μέχρι τον Ιανουάριο δεν θα μπορεί να τον χρησιμοποιήσει.