Κόστα: «Δεν μπορεί να δώσει η Ατλέτικο όσα ζητάει η Τσέλσι...»

Νέα τοποθέτηση με μορφή πίεσης από τον Ντιέγκο Κόστα που προσπαθεί ώστε να δείξει στην Τσέλσι πως θα πρέπει κι εκείνη να τον βοηθήσει να φύγει αφού δεν υπάρχει πρόθεση συνέχισης της συνεργασίας τους..

Ο Ισπανός επιθετικός που παραμένει στην πατρίδα του, τη Βραζιλία και αδιαφορεί για το κάλεσμα των «μπλε» που του ζήτησαν να επιστρέψει στις προπονήσεις στο Λονδίνο, έκανε νέα τοποθέτηση και αναφέρθηκε στις προσπάθειες που καταβάλλει η Ατλέτικο για να τον κάνει ξανά δικό της.

«Ξέρω ότι θα γίνει μια καλή προσπάθεια, αλλά είναι αδύνατο να ικανοποιηθούν οι απαιτήσεις της Τσέλσι. Απ' ότι μου είπε ο ατζέντης μου, όσα ζητάει η ομάδα μου είναι πολλά περισσότερα από αυτά που δίνει η Ατλέτικο. Δεν μπορεί να δώσει μια περιουσία βάσει του πλάνου στο οποίο πορεύεται.

Η Τσέλσι με έχει προτείνει σε διάφορες ομάδες, όμως ήμουν ξεκάθαρος από την πρώτη στιγμή πως αν δεν υπολογίζομαι, τότε θέλω να επιλέξω εγώ την ομάδα στην οποία θα συνεχίσω και δεν θα παρθεί μια απόφαση μονάχα για τα λεφτά.

Αν περνούσε από το χέρι μου, θα έπαιζα ακόμα στην Τσέλσι, όμως είναι το κλαμπ που δεν με θέλει. Η Τσέλσι θα πρέπει να σκεφτεί πόσα πρόσφερα στην ομάδα και να δείξει ότι το σέβεται αυτό» ήταν η αναφορά του Ντιέγκο Κόστα.