Μεταγραφή σοκ για την Μάντσεστερ Σίτι!

Σε μία… περίεργη μεταγραφική επιλογή, η Μάντσεστερ Σίτι έδωσε 27,5 εκατομμύρια λίρες στην Γουέστ Μπρομ για να αποκτήσει τον Βορειο-Ιρλανδό κεντρικό αμυντικό Τζόνι Έβανς!

Έφυγε πριν δύο χρόνια σαν τελειωμένος από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όπου ουδέποτε έδειξε ότι είναι κάτι το εξαιρετικό.

Κι όμως, ο Πεπ Γκουαρντιόλα φαίνεται ότι κάτι βλέπει σε αυτόν. Διαφορετικά δεν θα έδινε την συγκατάθεση του για μία πανάκριβη μεταγραφή ύψους 27,5 εκατομμυρίων λιρών!

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες από το νησί, σε αυτό το ποσό συμφώνησαν Μάντσεστερ Σίτι και Γουέστ Μπρομ για την μετακόμιση του 29χρονου διεθνούς Βορειο-Ιρλανδού στόπερ Τζόνι Έβανς, ο οποίος όλα δείχνουν ότι επιστρέφει στο Μάντσεστερ, αλλά αυτή τη φορά για λογαριασμό των «πολιτών».

Με αυτά τα χρήματα οι «μπάγκις» σκοπεύουν να αποκτήσουν τον Μαμαντού Σακό από την Λίβερπουλ, στην οποία έχουν ήδη κάνει μία πρώτη κρούση για τον Γάλλο κεντρικό αμυντικό, ο οποίος έκανε τη διαφορά πέρυσι στο δεύτερο εξάμηνο, όπου έπαιξε δανεικός στην Κρίσταλ Πάλας.